Citater fra tidligere klienter
Psykolog Ulla Burmeister – Østerbro & Nørrebro, København

Herunder finder du et par citater fra tidligere klienter:

En stor øjenåbner

“Mine forløb hos Ulla har været en stor øjenåbner for mig, i forhold til at ændre negative tankemønstre, problemer med selvværd og jalousi. Ullas tilgang, empati og hendes måde at skabe gode, trygge rum, har været en kæmpestor gave til mit forløb. At have terapi hos Ulla, har været den største gave, jeg har givet til mig selv i forhold til selvudvikling.

Ullas varme, empatiske måde at møde mig som klient har været en så positiv og meget progressiv oplevelse. Jeg har rykket mig enormt meget med Ullas hjælp. Ulla er særligt god til at være meget åben, reflekterende og spørgende, og jeg har oplevet mange aha-oplevelser, som har givet mig et kæmpestort løft.

Før jeg startede hos Ulla, anså jeg terapi som en lidt tabuagtig ting, og et kæmpestort nederlag at skulle erkende, man havde brug for. Ulla har dog med sin enorme empati og fantastiske måde at møde mig på, gjort at mit liv har ændret sig radikalt, siden jeg begyndte hos Ulla. Hvis man kæmper med dårligt selvværd, negative tankemønstre, sorg eller jalousi, er Ulla en kæmpestor inspiration og hjælper til at udvikle sig enormt meget.”
Anders

Lyttende, indsigtsfuld og kærlig

“Ulla er en utroligt lyttende, indsigtsfuld og kærlig psykolog. Der hjælper dig til at forstå, hvem du er, og hvad du kan, med tålmodighed og uden at pådutte dig egne holdninger. Uden Ulla ville jeg ikke være blevet et helt menneske, der har styrken til at være mig selv. Uanset hvad der sker. 
Kh Hanne

Jeg fandt ind til hvem jeg er

“Noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv, var at gå til psykolog hos Ulla.
Hun hjalp mig igennem en skilsmisse, og samtidig fik jeg “ryddet op” i en masse andet som fyldte negativt i mit liv.
Jeg fandt ind til hvem jeg er og lige så vigtigt hvem jeg gerne vil være.
Tusind tak Ulla”
Lars, 43 år

Anbefaling af psykolog Ulla Burmeister

“Jeg har været klient hos Ulla Burmeister ad flere omgange de seneste år, når livet i større eller mindre grad har gjort ondt, og jeg kan på det varmeste anbefale hende som psykolog.

Når man træder ind ad døren hos Ulla, oplever man en rar og tryg atmosfære, og man bliver mødt med stor åbenhed og forståelse. Ulla er rigtig god til at give mig konkrete redskaber, som jeg kan bruge i hverdagen og arbejde med fra gang til gang, og hun udfordrer mig på mine til tider meget fastlåste forestillinger om min egen livssituation, så jeg udvikler mig og kommer styrket igennem store såvel som små livskriser.

Hos Ulla oplever jeg stor fleksibilitet. Nogle gange sætter vi en ny konsultation i kalenderen med det samme, og andre gange aftaler vi, at jeg blot kan skrive, når jeg har brug for en ny tid. Det fungerer rigtig godt for mig og hænger godt sammen med min hverdag.

Min tid hos Ulla har givet mig værdifulde værktøjer til at håndtere livets bump, og det har samtidig givet mig et livsmod, som jeg er dybt taknemmelig for.”

… flere citater på vej

Keywords: Anbefaling, Psykolog, Østerbro, psykologer, Nørrebro, psykologerne, Købehavn, angst, Kbh N, terapi, Kbh Ø

Anbefaling af psykolog på Nørrebro og Østerbro

her på siden finder du anbefalinger af psykolog Ulla Burmeister, som har sin praksis på Nørre bro og Østerbro i København

Fokusord: Psykolog, Nørrebro, Frederiksberg, Østerbro, København, oesterbro, 2100, Psykolog, Kbh Ø, Burmeister, Terapi, Østerbrogade, København, Svanemøllen, Kobenhavn, Ulla, Psykolog Nørrebro, Psykolog Jagtvej København

Psykolog Ulla Burmeister – Østerbro & Nørrebro – København

Psykolog Ulla Burmeister
Østerbro & Nørrebro
København