FORLØBET
Psykolog Ulla Burmeister – Østerbro & Nørrebro, København

For mange mennesker er det grænseoverskridende at være nødt til at kontakte en psykolog, men oftest skyldes det at forestillingen om hvad der skal foregå, ikke stemmer overens med virkeligheden.

Min erfaring er, at langt de fleste bliver overraskede over at det er meget anderledes end man forestillede sig på forhånd – og derfor vil jeg kort beskrive hvordan det kan foregå:

 

At gå til psykolog

Hver enkel samtale tager udgangspunkt i hvordan du har det og hvad du har lyst til/ brug for at vi taler om. Du går til psykolog fordi du har brug for at blive klogere på de problemer du kæmper med, og sammen finder vi de mest hensigtsmæssige måder du kan komme videre på.

Jeg kan med min store faglige og menneskelige erfaring, hjælpe dig med at “komme rundt om” den problematik du måtte have på en imødekommende og tillidsvækkende måde. Jeg vil være dig behjælpelig med at finde de rette “værktøjer” til at du kan håndtere din situation på nye og mere hensigtsmæssige måder!

 

Den første samtale

Den første samtale bruges primært på afdækning af situationen og problematikken. Desuden er det også vigtigt, at du føler dig tryg i mit selskab – da trygheden er kilden til at vi sammen kan komme ind til kernen af de problemer, du måtte have.

Hvis du kommer med en akut krise, har de første samtaler oftest fokus på hvad du her og nu kan gøre ved din situation.

 

Et forløb

En samtale varer en time (60 min).
Det er meget individuelt hvor mange gange man skal bruge. Enkelte har kun brug for nogle enkelte gange til at få rettet op på deres situation. De fleste bruger mellem 5 og 10 samtaler, og nogle få går hos mig gennem længere tid.

Jeg har også klienter der går hos mig i længere tid og mere bruger mig som coach en som egentlig psykolog.

Samtalerne foregå i hyggelige og rolige omgivelser, som du kan se på billedet herover.

Læs citater fra tidligere klienter her

 

Tavshedspligt og etiske regler

Som psykolog har jeg tavshedspligt, dvs. at alt hvad du fortæller mig er fortroligt, og bliver mellem os.

Da jeg er medlem af Dansk psykologforening er du sikret at jeg arbejder ud fra fastlagte etiske regler.

Der sker ingen offentlig registrering til læge, hospital eller sagsbehandler med mindre du ønsker det.

Keywords:

 • København
 • Nørrebro
 • Kbh N
 • Østerbro
 • Kbh Ø
 • Psykolog
 • angstanfald
 • lavt selvværd
 • 2100
 • Burmeister
 • Angst
 • psykologerne
 • livskriser
 • relationsproblemer
 • spiseforstyrrelser
 • København
 • psykolog Ulla
 • ensomhed
 • psykologer
 • terapi
 • depression
 • OCD
 • Stress.
 • Frederiksberg C
 • Kbh
 • Kbh V
 • Kbh K
 • Kbh N

Psykolog Ulla Burmeister – Østerbro & Nørrebro – København

Psykolog Ulla Burmeister
Østerbro & Nørrebro
København